Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Témakör = Kémia
Archívum:
Corvinus Doktori disszertációk archívum
Tárolt tételek száma:
69
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
21
-
40
/
69
Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production
Tartalom
|
Metaadatok
Pap, Kata
Az izotóparány mérés alkalmazásának lehetőségei a módosulatanalitikában és az élelmiszereredet vizsgálata során
Tartalom
|
Metaadatok
Üveges, Márta
Az UV-B jelátvitel molekuláris genetikai vizsgálata Arabidopsis thaliana-ban: Az ANAC13 transzkripciós faktor szerepének jellemzése = Molecular genetic analysis of UV-B signal transduction in Arabidopsis thaliana: Describing the role of ANAC13 transcription factor
Tartalom
|
Metaadatok
Sáfrány, Judit
Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük
Tartalom
|
Metaadatok
Mayer, Ágnes
Bioborok összetételének vizsgálata
Tartalom
|
Metaadatok
Nyitrainé Sárdy, Diána
Cirkónium-aszkorbát hatása a búza csíranövény kémiai és biokémiai paramétereire
Tartalom
|
Metaadatok
Fodor, Marietta
Development of lc-ms methods for the analyses of selenium species of natural and of synthetic origin = LC-MS módszerek fejlesztése természetes és szerves szintézis eredetű szelénvegyületek azonosítására
Tartalom
|
Metaadatok
Egressy-Molnár, Orsolya
Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin
Tartalom
|
Metaadatok
Szedljak, Ildikó
Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods
Tartalom
|
Metaadatok
Szilvássy, Blanka
Élelmiszer-biztonsági szempontból jelentős baktériumok kimutatása, PCR-alapú molekuláris azonosítása és tipizálása
Tartalom
|
Metaadatok
Belák, Ágnes
Élesztőgomba sejtek nehézfém bioszorpciója és alkalmazásuk a szennyvíztisztítás hatékonyságának növelésére = Biosorption of heavy metals by yeast cells and their application to increase the efficiency of wastewater treatment
Tartalom
|
Metaadatok
Kákonyi, Ildikó
Fajspecifikus húsazonosítás polimeráz láncreakción alapuló technikákkal
Tartalom
|
Metaadatok
Jánosi, Anna
Gyakorlati megoldások a speciációs analitika minőségének biztosítására
Tartalom
|
Metaadatok
Ipolyi, Ildikó
Gyümölcsök és zöldségek romlását okozó Penicillium expansum gátlása élesztőgombákkal
Tartalom
|
Metaadatok
Taczmanné Brückner, Andrea
Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában
Tartalom
|
Metaadatok
Szamos, Jenő
Hazai káposztabolha fajok (Phyllotreta Spp., Coleoptera, Chrysomelidae) tápnövénnyel összefüggő és feromonok segítségével történő kémiai kommunikációja
Tartalom
|
Metaadatok
Csonka, Éva
Hepatitiszt okozó vírusok molekuláris vizsgálata
Tartalom
|
Metaadatok
Némethné Szomor, Katalin
Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai
Tartalom
|
Metaadatok
Szerdahelyi, Emőke
Ipari szennyvizek tisztítása membránszűréssel és pervaporációval
Tartalom
|
Metaadatok
Molina, Jesús Mora
Ivóvíz arzénmentesítése nanoszűréssel
Tartalom
|
Metaadatok
Surd, Gergely
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
21
-
40
/
69