Ugrás a tartalomhoz

Húsipari alapanyagok és termékek mikrobiológiai vizsgálata Redox-Potenciál mérésen alapuló gyorsmódszerrrel

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10832/210
Archívum: HUVETA
Gyűjtemény: Faculty of Veterinary Science, Szent István University
Theses
Department of Food Hygiene
Cím:
Húsipari alapanyagok és termékek mikrobiológiai vizsgálata Redox-Potenciál mérésen alapuló gyorsmódszerrrel
Létrehozó:
Benkő, István
Dátum:
2010
Téma:
Húsipar
Mikrobiológiai vizsgálat
Alapanyag
Gyorsteszt
Húskészítmény
Élelmiszer-biztonság
Szakmár Katalin (supervisor)
Erdősi Orsolya (supervisor)
ATP
Meat industry
Microbiological investigations
Raw material
Rapid test
Meat product
Food safety
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Thesis
Azonosító:
B-9406