Ugrás a tartalomhoz

Funkcionális élelmiszerek hatása a betegségek megelőzésére

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10831/34791
Archívum: EDIT
Gyűjtemény: ELTE Folyóiratok, kiadványok
ELTE Folyóiratok, kiadványok (EJC)
Ingenia Hungarica
Cím:
Funkcionális élelmiszerek hatása a betegségek megelőzésére
Létrehozó:
Bartal, Anita
Közreműködő:
ELTE szervezeti egységen kívüli
ELTE Eötvös József Collegium
Kiadó:
Budapest
ELTE Eötvös József Collegium
Dátum:
2015
Téma:
Ingenia Hungarica
betegségek megelőzése
I. Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferencia
Nyelv:
magyar
Típus:
info:eu-repo/semantics/bookPart
Azonosító:
elte:Horváth László
elte:Ingenia Hungarica I.
elte:31
elte:17
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/34791/1/Ingenia_Hungarica_I_Bartal_Anita_p_17-32.pdf
Kapcsolat:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/227878
Létrehozó:
info:eu-repo/semantics/openAccess