Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Funkcionális élelmiszerek hatása a betegségek megelőzésére |
Tartalom: | http://hdl.handle.net/10831/34791 |
---|---|
Archívum: | EDIT |
Gyűjtemény: |
ELTE Folyóiratok, kiadványok
ELTE Folyóiratok, kiadványok (EJC) Ingenia Hungarica |
Cím: |
Funkcionális élelmiszerek hatása a betegségek megelőzésére
|
Létrehozó: |
Bartal, Anita
|
Közreműködő: |
ELTE szervezeti egységen kívüli
ELTE Eötvös József Collegium
|
Kiadó: |
Budapest
ELTE Eötvös József Collegium
|
Dátum: |
2015
|
Téma: |
Ingenia Hungarica
betegségek megelőzése
I. Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferencia
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/bookPart
|
Azonosító: |
elte:Horváth László
elte:Ingenia Hungarica I.
elte:31
elte:17
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/34791/1/Ingenia_Hungarica_I_Bartal_Anita_p_17-32.pdf
|
Kapcsolat: |
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/227878
|
Létrehozó: |
info:eu-repo/semantics/openAccess
|