Ugrás a tartalomhoz

 

Borászati termékek alternatív hasznosítása membrántechnika segítségével

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/29/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Cím:
Borászati termékek alternatív hasznosítása membrántechnika segítségével
Létrehozó:
Kiss, István
Dátum:
2007-04-04
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Kiss, István (2007) Borászati termékek alternatív hasznosítása membrántechnika segítségével. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: