Ugrás a tartalomhoz

A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők

  • Metadata
Content: http://real-phd.mtak.hu/746/
Archive: REAL-PhD
Set: Status = Defended
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HB Economic Theory / közgazdaságtudomány
Type = Thesis
University = Kaposvári Egyetem
Title:
A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők
Creator:
Jankovics, Péter
Date:
2017
Subject:
HB Economic Theory / közgazdaságtudomány
Language:
Hungarian
English
Hungarian
Type:
Thesis
NonPeerReviewed
Format:
text
text
text
Identifier:
Jankovics, Péter (2017) A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők. PhD thesis, Kaposvári Egyetem.
Relation:
https://doi.org/10.17166/KE2018.008
MTMT:30426020 10.17166/KE2018.008