Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Analysis of Hue Spectra During Storage of Pepper (Capsicum annuum) |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/1284/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Biophysics Subject = Food safety and quality Subject = Food science Subject = Méréstechnika, fizikai jellemzők Type = Conference or Workshop Item |
Cím: |
Analysis of Hue Spectra During Storage of Pepper (Capsicum annuum)
|
Létrehozó: |
Baranyai, László
Dénes, Lajos Dénes
Felföldi, József
|
Dátum: |
2012
|
Téma: |
Food science
Food safety and quality
Méréstechnika, fizikai jellemzők
Biophysics
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
Conference or Workshop Item
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Baranyai, László and Dénes, Lajos Dénes and Felföldi, József (2012) Analysis of Hue Spectra During Storage of Pepper (Capsicum annuum). In: International Conference of Agricultural Engineering - CIGR-AgEng 2012, 8-12 July, 2012, Valencia, Spain.
|
Kapcsolat: |