Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/857/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Típus = Disszertáció |
Cím: |
Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product
|
Létrehozó: |
Csima, György
|
Dátum: |
2015-09-22
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Csima, György (2015) Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015035
|
Kapcsolat: |