Ugrás a tartalomhoz

 

Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/857/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Cím:
Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product
Létrehozó:
Csima, György
Dátum:
2015-09-22
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Csima, György (2015) Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015035
Kapcsolat: