Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
An ethnobotanical perspective on traditional fermented plant foods and beverages in Eastern Europe |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/35062/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QH Natural history / természetrajz: QH540 Ecology / ökológia Subject = R Medicine / orvostudomány: RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine / természetgyógyászat Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia Type = Article |
Cím: |
An ethnobotanical perspective on traditional fermented plant foods and beverages in Eastern Europe
|
Létrehozó: |
Sõukand, Renata
Pieroni, Andrea
Biró, Marianna
Dénes, Andrea
Dogan, Yunus
|
Dátum: |
2015
|
Téma: |
QH540 Ecology / ökológia
RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine / természetgyógyászat
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Sõukand, Renata and Pieroni, Andrea and Biró, Marianna and Dénes, Andrea and Dogan, Yunus (2015) An ethnobotanical perspective on traditional fermented plant foods and beverages in Eastern Europe. JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY, 170 (1). pp. 284-296. ISSN 0378-8741
|
Kapcsolat: |
https://dx.doi.org/10.1016/j.jep.2015.05.018
|