Ugrás a tartalomhoz

An ethnobotanical perspective on traditional fermented plant foods and beverages in Eastern Europe

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/35062/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QH Natural history / természetrajz: QH540 Ecology / ökológia
Subject = R Medicine / orvostudomány: RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine / természetgyógyászat
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Type = Article
Cím:
An ethnobotanical perspective on traditional fermented plant foods and beverages in Eastern Europe
Létrehozó:
Sõukand, Renata
Pieroni, Andrea
Biró, Marianna
Dénes, Andrea
Dogan, Yunus
Dátum:
2015
Téma:
QH540 Ecology / ökológia
RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine / természetgyógyászat
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Tartalmi leírás:
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Sõukand, Renata and Pieroni, Andrea and Biró, Marianna and Dénes, Andrea and Dogan, Yunus (2015) An ethnobotanical perspective on traditional fermented plant foods and beverages in Eastern Europe. JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY, 170 (1). pp. 284-296. ISSN 0378-8741
Kapcsolat:
https://dx.doi.org/10.1016/j.jep.2015.05.018