Ugrás a tartalomhoz

Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok élősejt-számának szelektív meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító értékelése és alkalmazása savanyú tejtermékek mikrobiológiai minőségének ellenőrzésére

  • Metaadatok
Archívum: SZEREP PhD
Gyűjtemény: phd
Cím:
Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok élősejt-számának szelektív meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító értékelése és alkalmazása savanyú tejtermékek mikrobiológiai minőségének ellenőrzésére
Létrehozó:
Süle Judit
Közreműködő:
Varga László
Dátum:
2016
Téma:
minőségellenőrzés
élelmiszergyártás
tejtermékek
mikrobiológia
baktériumok
Nyelv:
magyar
Típus:
disszertáció
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
47487
Forrás:
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Élelmiszertudományi Intézet
Széchenyi István Egyetem
Létrehozó:
Nyilvánosan hozzáférhető
Létrehozó:
Széchenyi István Egyetem