Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Tejelő tehenészet HACCP-rendszere és higiéniai helyzetének vizsgálata redox-potenciál mérésen alapuló mikrobiológiai gyorsmódszerrel |
Tartalom: | http://hdl.handle.net/10832/206 |
---|---|
Archívum: | HUVETA |
Gyűjtemény: |
Faculty of Veterinary Science, Szent István University
Theses Department of Food Hygiene |
Cím: |
Tejelő tehenészet HACCP-rendszere és higiéniai helyzetének vizsgálata redox-potenciál mérésen alapuló mikrobiológiai gyorsmódszerrel
|
Létrehozó: |
Borbás, Nóra
|
Dátum: |
2010
|
Téma: |
Élelmiszer-biztonság
Tejtermelés
Tehenészet
HACCP-rendszer
Élelmiszer-higiénia
Mikrobiológiai vizsgálat
Gyorsteszt
Szakmár Katalin (supervisor)
Erdősi Orsolya (supervisor)
Food safety
Milk production
Dairy-farm
HACCP system
Food hygiene
Microbiological investigations
Rapid test
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Thesis
|
Azonosító: |
B-9410
|