Ugrás a tartalomhoz

Tejelő tehenészet HACCP-rendszere és higiéniai helyzetének vizsgálata redox-potenciál mérésen alapuló mikrobiológiai gyorsmódszerrel

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10832/206
Archívum: HUVETA
Gyűjtemény: Faculty of Veterinary Science, Szent István University
Theses
Department of Food Hygiene
Cím:
Tejelő tehenészet HACCP-rendszere és higiéniai helyzetének vizsgálata redox-potenciál mérésen alapuló mikrobiológiai gyorsmódszerrel
Létrehozó:
Borbás, Nóra
Dátum:
2010
Téma:
Élelmiszer-biztonság
Tejtermelés
Tehenészet
HACCP-rendszer
Élelmiszer-higiénia
Mikrobiológiai vizsgálat
Gyorsteszt
Szakmár Katalin (supervisor)
Erdősi Orsolya (supervisor)
Food safety
Milk production
Dairy-farm
HACCP system
Food hygiene
Microbiological investigations
Rapid test
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Thesis
Azonosító:
B-9410