Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Húsipari alapanyagok és termékek mikrobiológiai vizsgálata Redox-Potenciál mérésen alapuló gyorsmódszerrrel |
Tartalom: | http://hdl.handle.net/10832/210 |
---|---|
Archívum: | HUVETA |
Gyűjtemény: |
Faculty of Veterinary Science, Szent István University
Theses Department of Food Hygiene |
Cím: |
Húsipari alapanyagok és termékek mikrobiológiai vizsgálata Redox-Potenciál mérésen alapuló gyorsmódszerrrel
|
Létrehozó: |
Benkő, István
|
Dátum: |
2010
|
Téma: |
Húsipar
Mikrobiológiai vizsgálat
Alapanyag
Gyorsteszt
Húskészítmény
Élelmiszer-biztonság
Szakmár Katalin (supervisor)
Erdősi Orsolya (supervisor)
ATP
Meat industry
Microbiological investigations
Raw material
Rapid test
Meat product
Food safety
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Thesis
|
Azonosító: |
B-9406
|