Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Application of the redox potential measurement-based technique for the detection of Salmonella in raw milk and milk products |
Tartalom: | http://hdl.handle.net/10832/241 |
---|---|
Archívum: | HUVETA |
Gyűjtemény: |
Faculty of Veterinary Science, Szent István University
Theses Department of Food Hygiene |
Cím: |
Application of the redox potential measurement-based technique for the detection of Salmonella in raw milk and milk products
|
Létrehozó: |
Mimouni, Abdelkader
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
Élelmiszer-higiénia
Tej
Tejfeldolgozás
Élelmiszer-ellenőrzés
Szakmár Katalin (supervisor)
Erdősi Orsolya (supervisor)
Salmonella
Redox potential
Food hygiene
Milk
Milk production
Dairies
Food control
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Thesis
|
Azonosító: |
B-9739
|