Ugrás a tartalomhoz

 

Csatolt technikák fejlesztése és alkalmazása arzénmódosulatok meghatározására

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/227/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Cím:
Csatolt technikák fejlesztése és alkalmazása arzénmódosulatok meghatározására
Létrehozó:
Schäffer, Richárd
Dátum:
2007-10-29
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Tartalmi leírás:
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Schäffer, Richárd (2007) Csatolt technikák fejlesztése és alkalmazása arzénmódosulatok meghatározására. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: