Ugrás a tartalomhoz

A fügekaktusz termésének antioxidáns kapacitása
Antioxidant capacity of prickly pear

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10598/14823
Archívum: EDA
Gyűjtemény: 2. AZ EME KIADVÁNYAI - PUBLICAȚII PROPRII (SMA) - OWN PUBLICATIONS (TMS) - EIGENE VERÖFFENTLICHUNGEN (SMV)
Műszaki Tudományos Füzetek - FMTÜ
Sorozatok - Serii - Series - Bücherreihen
2008 - FMTÜ XIII. sz.
Cím:
A fügekaktusz termésének antioxidáns kapacitása
Antioxidant capacity of prickly pear
Létrehozó:
Nagy, Ádám
Hegedűs, Attila
Engel, Rita
Tillyné Mándy, Andrea
Szabó, Krisztina
Stefanovitsné Bányai, Éva
Közreműködő:
Bitay, Enikő
Kiadó:
Erdélyi Múzeum-Egyesület
Dátum:
2011-06-08T20:45:04Z
2011-06-08T20:45:04Z
2008
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
angol
Típus:
Article
Formátum:
Adobe PDF
application/pdf
Azonosító:
978-973-8231-75-7
Forrás:
Erdélyi Múzeum-Egyesület
Kapcsolat:
Fiatal Műszaki Tudományos Ülésszaka 12
Létrehozó:
© Erdélyi Múzeum-Egyesület