Ugrás a tartalomhoz

Analysis of factors of effects on venison as food raw material (a pleriminary study)

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/rard/article/view/...
Archívum: Review on Agriculture and Rural Development
Gyűjtemény: Articles
Cím:
Analysis of factors of effects on venison as food raw material (a pleriminary study)
Létrehozó:
Bleier, Norbert
Heltai, Miklós
Katona, Krisztián
Sonkoly, Krisztina
Galló, Judit
Szemethy, László
Szabó, László
Kiadó:
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Dátum:
2012-01-01
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/rard/article/view/13191
Forrás:
Review on Agriculture and Rural Development; Vol 1 No 1. suppl. (2012); 121-125
Review on Agriculture and Rural Development; Vol 1 No 1. suppl. (2012); 121-125
2063-4803
Kapcsolat:
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/rard/article/view/13191/13047
Létrehozó:
Copyright (c) 2018 Review on Agriculture and Rural Development