Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Analysis of factors of effects on venison as food raw material (a pleriminary study) |
Tartalom: | https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/rard/article/view/... |
---|---|
Archívum: | Review on Agriculture and Rural Development |
Gyűjtemény: | Articles |
Cím: |
Analysis of factors of effects on venison as food raw material (a pleriminary study)
|
Létrehozó: |
Bleier, Norbert
Heltai, Miklós
Katona, Krisztián
Sonkoly, Krisztina
Galló, Judit
Szemethy, László
Szabó, László
|
Kiadó: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
|
Dátum: |
2012-01-01
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/rard/article/view/13191
|
Forrás: |
Review on Agriculture and Rural Development; Vol 1 No 1. suppl. (2012); 121-125
Review on Agriculture and Rural Development; Vol 1 No 1. suppl. (2012); 121-125
2063-4803
|
Kapcsolat: |
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/rard/article/view/13191/13047
|
Létrehozó: |
Copyright (c) 2018 Review on Agriculture and Rural Development
|