Ugrás a tartalomhoz

The parameters of homemade jams after storage

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1930
Archívum: Acta Agraria Debreceniensis
Gyűjtemény: Articles
Open Access DRIVERset
Cím:
The parameters of homemade jams after storage
Létrehozó:
Diósi, Gerda
Sipos, Péter
Kiadó:
Faculty of Agricultural and Food Sciences and Enviromental Management of the Debrecen University, Debrecen.
Dátum:
2014-03-11
Téma:
jam
plum
storage
year of effect
plum variety of effect
analysis variance
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1930
10.34101/actaagrar/56/1930
Forrás:
Acta Agraria Debreceniensis; No 56 (2014); 39-42
2416-1640
1587-1282
Kapcsolat:
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1930/1835
Létrehozó:
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/