Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
The parameters of homemade jams after storage |
Tartalom: | https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1930 |
---|---|
Archívum: | Acta Agraria Debreceniensis |
Gyűjtemény: |
Articles
Open Access DRIVERset |
Cím: |
The parameters of homemade jams after storage
|
Létrehozó: |
Diósi, Gerda
Sipos, Péter
|
Kiadó: |
Faculty of Agricultural and Food Sciences and Enviromental Management of the Debrecen University, Debrecen.
|
Dátum: |
2014-03-11
|
Téma: |
jam
plum
storage
year of effect
plum variety of effect
analysis variance
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1930
10.34101/actaagrar/56/1930
|
Forrás: |
Acta Agraria Debreceniensis; No 56 (2014); 39-42
2416-1640
1587-1282
|
Kapcsolat: |
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1930/1835
|
Létrehozó: |
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
|