Ugrás a tartalomhoz

The role of some elicitors in inducing chilling stress resistance in apricot fruit

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1997
Archívum: Acta Agraria Debreceniensis
Gyűjtemény: Articles
Open Access DRIVERset
Cím:
The role of some elicitors in inducing chilling stress resistance in apricot fruit
Létrehozó:
Ezzat, A.
Szabó, Zoltán
Ammar, A. K.
Kiadó:
Faculty of Agricultural and Food Sciences and Enviromental Management of the Debrecen University, Debrecen.
Dátum:
2014-04-23
Téma:
apricot fruit
chilling injuries
salicylic acid
methyl jasmonic acid
PAL
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1997
10.34101/actaagrar/59/1997
Forrás:
Acta Agraria Debreceniensis; No 59 (2014); 27-32
2416-1640
1587-1282
Kapcsolat:
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/1997/1895
Létrehozó:
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/