Ugrás a tartalomhoz

Élelmiszer-veszteségek keletkezésének okai, azok kezelése és megítélése a feldolgozóipari vállalatok körében = Reasons, management and assessment of food losses among processing companies

  • Metaadatok
Tartalom: http://repo.aki.gov.hu/3469/
Archívum: AKI Repository
Gyűjtemény: Status = Published
Type = Book
Cím:
Élelmiszer-veszteségek keletkezésének okai, azok kezelése és megítélése a feldolgozóipari vállalatok körében = Reasons, management and assessment of food losses among processing companies
Létrehozó:
Darvasné Ördög, Edit
Dudás, Gyula
Kőröshegyi, Domonkos
Kulmány, István
Kürthy, Gyöngyi
Radóczné Kocsis, Teréz
Székelyhidi, Katalin
Takács, Eszter
Vajda, Ágnes
Közreműködő:
Kürthy, Gyöngyi
Dudás, Gyula
Kiadó:
NAIK Agrárgazdasági Kutatóintézet
Dátum:
2019-09-25
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Book
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Kürthy, Gyöngyi and Dudás, Gyula (eds); Darvasné Ördög, Edit and Dudás, Gyula and Kőröshegyi, Domonkos and Kulmány, István and Kürthy, Gyöngyi and Radóczné Kocsis, Teréz and Székelyhidi, Katalin and Takács, Eszter and Vajda, Ágnes (2019): Élelmiszer-veszteségek keletkezésének okai, azok kezelése és megítélése a feldolgozóipari vállalatok körében = Reasons, management and assessment of food losses among processing companies. Agrárgazdasági Könyvek . NAIK Agrárgazdasági Kutatóintézet, Budapest. ISBN 978-963-491-606-2
Kapcsolat:
10.7896/ak1902