Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Élelmiszer-veszteségek keletkezésének okai, azok kezelése és megítélése a feldolgozóipari vállalatok körében = Reasons, management and assessment of food losses among processing companies |
Tartalom: | http://repo.aki.gov.hu/3469/ |
---|---|
Archívum: | AKI Repository |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Book |
Cím: |
Élelmiszer-veszteségek keletkezésének okai, azok kezelése és megítélése a feldolgozóipari vállalatok körében = Reasons, management and assessment of food losses among processing
companies
|
Létrehozó: |
Darvasné Ördög, Edit
Dudás, Gyula
Kőröshegyi, Domonkos
Kulmány, István
Kürthy, Gyöngyi
Radóczné Kocsis, Teréz
Székelyhidi, Katalin
Takács, Eszter
Vajda, Ágnes
|
Közreműködő: |
Kürthy, Gyöngyi
Dudás, Gyula
|
Kiadó: |
NAIK Agrárgazdasági Kutatóintézet
|
Dátum: |
2019-09-25
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Book
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Kürthy, Gyöngyi and Dudás, Gyula (eds); Darvasné Ördög, Edit and Dudás, Gyula and Kőröshegyi, Domonkos and Kulmány, István and Kürthy, Gyöngyi and Radóczné Kocsis, Teréz and Székelyhidi, Katalin and Takács, Eszter and Vajda, Ágnes (2019): Élelmiszer-veszteségek keletkezésének okai, azok kezelése és megítélése a feldolgozóipari vállalatok körében = Reasons, management and assessment of food losses among processing companies. Agrárgazdasági Könyvek . NAIK Agrárgazdasági Kutatóintézet, Budapest. ISBN 978-963-491-606-2
|
Kapcsolat: |
10.7896/ak1902
|