Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során |
Tartalom: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4041/ |
---|---|
Archívum: | SZTE Publicatio Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része |
Cím: |
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során
|
Létrehozó: |
Beszédes Sándor
|
Kiadó: |
SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
|
Dátum: |
2002
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Könyv része
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Beszédes Sándor: Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során.
In: A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26. SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136. (2002)
|
Kapcsolat: |
2359055
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/
|
Létrehozó: |
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
|