Ugrás a tartalomhoz

 

Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során

  • Metaadatok
Tartalom: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4041/
Archívum: SZTE Publicatio Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része
Cím:
Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során
Létrehozó:
Beszédes Sándor
Kiadó:
SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Dátum:
2002
Nyelv:
magyar
Típus:
Könyv része
NonPeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Beszédes Sándor: Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során. In: A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26. SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 133-136. (2002)
Kapcsolat:
2359055
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/
Létrehozó:
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess