Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
The Relationship Between the Moisture Content of Sweetcorn Raw Material and the Quality of the Deep-Frozen End Product |
Tartalom: | https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/3481 |
---|---|
Archívum: | Acta Agraria Debreceniensis |
Gyűjtemény: |
Articles
Open Access DRIVERset |
Cím: |
The Relationship Between the Moisture Content of Sweetcorn Raw Material and the Quality of the Deep-Frozen End Product
|
Létrehozó: |
Kállai, Éva
|
Kiadó: |
Faculty of Agricultural and Food Sciences and Enviromental Management of the Debrecen University, Debrecen.
|
Dátum: |
2003-05-11
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/3481
10.34101/actaagrar/10/3481
|
Forrás: |
Acta Agraria Debreceniensis; No 10 (2003); 135-139
2416-1640
1587-1282
|
Kapcsolat: |
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/3481/3444
|
Létrehozó: |
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
|