Ugrás a tartalomhoz

The Relationship Between the Moisture Content of Sweetcorn Raw Material and the Quality of the Deep-Frozen End Product

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/3481
Archívum: Acta Agraria Debreceniensis
Gyűjtemény: Articles
Open Access DRIVERset
Cím:
The Relationship Between the Moisture Content of Sweetcorn Raw Material and the Quality of the Deep-Frozen End Product
Létrehozó:
Kállai, Éva
Kiadó:
Faculty of Agricultural and Food Sciences and Enviromental Management of the Debrecen University, Debrecen.
Dátum:
2003-05-11
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/3481
10.34101/actaagrar/10/3481
Forrás:
Acta Agraria Debreceniensis; No 10 (2003); 135-139
2416-1640
1587-1282
Kapcsolat:
https://ojs.lib.unideb.hu/actaagrar/article/view/3481/3444
Létrehozó:
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/