Ugrás a tartalomhoz

Élesztőgombák jelentősége az élelmiszeriparban, régi és új fajok

  • Metaadatok
Tartalom: http://real-d.mtak.hu/1244/
Archívum: REAL-d
Gyűjtemény: Status = Unpublished
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia
Type = Thesis
Cím:
Élesztőgombák jelentősége az élelmiszeriparban, régi és új fajok
Létrehozó:
Péter, Gábor
Dátum:
2020-06-26
Téma:
QD Chemistry / kémia
Nyelv:
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
text
text
text
text
text
text
text
Azonosító:
Péter, Gábor (2020) Élesztőgombák jelentősége az élelmiszeriparban, régi és új fajok. Doctor of the Hung. Acad. of Sci. thesis, Szent István Egyetem.
Kapcsolat: