Ugrás a tartalomhoz

Poliszubsztituált aromás vegyületek előállítása

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10831/50310
Archívum: EDIT
Gyűjtemény: Disszertációk (ELTE PHD)
Természettudományi Kar PHD
Kémia Doktori Iskola
Cím:
Poliszubsztituált aromás vegyületek előállítása
Létrehozó:
Horváth, Dániel Vajk
Közreműködő:
Soós, Tibor
Dátum:
2018
Téma:
Természettudományok/Kémiai tudományok
synthesis, polisubstituatedaromatic, compounds
Kémia D. I./Szintetikus kémia, anyagtudomány, biomolekuláris kémia
aromás vegyületek, poliszubtituált, szintézis
Nyelv:
magyar
angol
magyar
Típus:
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
elte:10.15476/ELTE.2018.004
elte:30649981
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/50310/1/Horv%c3%a1th_D%c3%a1niel_Vajk_doktori_%c3%a9rtekez%c3%a9s.pdf
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/50310/2/Horv%c3%a1th_D%c3%a1niel_Vajk_doktori_%c3%a9rtekez%c3%a9s_t%c3%a9zisei_angol_nyelven.pdf
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/50310/3/Horv%c3%a1th_D%c3%a1niel_Vajk_doktori_%c3%a9rtekez%c3%a9s_t%c3%a9zisei_magyar_nyelven.pdf
Létrehozó:
info:eu-repo/semantics/openAccess