Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Higéniai rendszerek jelentősége a húsipari minőségbiztosításban |
Archívum: | SZEREP PhD |
---|---|
Gyűjtemény: | phd |
Cím: |
Higéniai rendszerek jelentősége a húsipari minőségbiztosításban
|
Létrehozó: |
Szalma István
|
Közreműködő: |
Farkas László
|
Dátum: |
2019
|
Téma: |
Élelmiszer-higénia
Minőségbiztosítás
Húsipar
Kézhigénia
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
disszertáció
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
58635
|
Forrás: |
Élelmiszertudományi Tanszék
Széchenyi István Egyetem
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
|
Létrehozó: |
Nyilvánosan hozzáférhető
|