Ugrás a tartalomhoz

A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével

  • Metaadatok
Tartalom: http://real-eod.mtak.hu/9734/
Archívum: REAL-EOD
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Type = Book
Cím:
A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével
Létrehozó:
Békés, Ferenc
Kiadó:
Magyar Tudományos Akadémia
Dátum:
2014
Téma:
QD Chemistry / kémia
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Nyelv:
magyar
Típus:
Book
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Békés, Ferenc (2014) A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével. Székfoglaló előadások a Magyar Tudományos Akadémián . Magyar Tudományos Akadémia, [Budapest]. ISBN 978-963-508-765-5
Kapcsolat: