Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével |
Tartalom: | http://real-eod.mtak.hu/9734/ |
---|---|
Archívum: | REAL-EOD |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában Type = Book |
Cím: |
A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével
|
Létrehozó: |
Békés, Ferenc
|
Kiadó: |
Magyar Tudományos Akadémia
|
Dátum: |
2014
|
Téma: |
QD Chemistry / kémia
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Book
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Békés, Ferenc (2014) A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével. Székfoglaló előadások a Magyar Tudományos Akadémián . Magyar Tudományos Akadémia, [Budapest]. ISBN 978-963-508-765-5
|
Kapcsolat: |