Ugrás a tartalomhoz

Comparing microwave and convective heat treatment methods by applying colour parameters of wine

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/132966/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek
Type = Article
Cím:
Comparing microwave and convective heat treatment methods by applying colour parameters of wine
Létrehozó:
Korzenszky, Péter Emőd
Géczi, Gábor
Kaszab, Tímea
Kiadó:
Akadémiai Kiadó
Dátum:
2020
Téma:
TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek
Nyelv:
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Korzenszky, Péter Emőd and Géczi, Gábor and Kaszab, Tímea (2020) Comparing microwave and convective heat treatment methods by applying colour parameters of wine. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 105-113. ISSN 1786-335X
Kapcsolat:
https://doi.org/10.1556/446.2020.10011
MTMT:31791866 10.1556/446.2020.10011