Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Comparing microwave and convective heat treatment methods by applying colour parameters of wine |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/132966/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek Type = Article |
Cím: |
Comparing microwave and convective heat treatment methods by applying colour parameters of wine
|
Létrehozó: |
Korzenszky, Péter Emőd
Géczi, Gábor
Kaszab, Tímea
|
Kiadó: |
Akadémiai Kiadó
|
Dátum: |
2020
|
Téma: |
TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Korzenszky, Péter Emőd and Géczi, Gábor and Kaszab, Tímea (2020) Comparing microwave and convective heat treatment methods by applying colour parameters of wine. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 105-113. ISSN 1786-335X
|
Kapcsolat: |
https://doi.org/10.1556/446.2020.10011
MTMT:31791866 10.1556/446.2020.10011
|