Ugrás a tartalomhoz

 

A közeli infravörös spektroszkópiai módszerek egyes élelmiszeranalitikai és technológiai alkalmazásai

  • Metaadatok
Tartalom: http://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5017/
Archívum: SZTE Doktori Értekezések Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Kéziratban
Tudományterületek = Természettudományok
Típus = Disszertáció
Cím:
A közeli infravörös spektroszkópiai módszerek egyes élelmiszeranalitikai és technológiai alkalmazásai
Létrehozó:
Salgó, András
Dátum:
2003
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Salgó, András A közeli infravörös spektroszkópiai módszerek egyes élelmiszeranalitikai és technológiai alkalmazásai. [Disszertáció] (Kéziratban)
Kapcsolat: