Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/143433/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Article Subject = R Medicine / orvostudomány: RC Internal medicine / belgyógyászat: RC628 Obesity / obezitológia, elhízástudomány |
Cím: |
Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota
|
Létrehozó: |
Hor, Papan Kumar
Pal, Shilpee
Mondal, Joy
Halder, Suman Kumar
Ghosh, Kuntal
Takó, Miklós
|
Kiadó: |
Frontiers Media S.A.
|
Dátum: |
2022
|
Téma: |
RC628 Obesity / obezitológia, elhízástudomány
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Hor, Papan Kumar and Pal, Shilpee and Mondal, Joy and Halder, Suman Kumar and Ghosh, Kuntal and Takó, Miklós (2022) Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota. FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 13. pp. 1-17. ISSN 1664-302X
|
Kapcsolat: |
https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.794503
MTMT:32865830 DOI: 10.3389/fmicb.2022.794503
|
Létrehozó: |
cc_by
|