Ugrás a tartalomhoz

Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/143433/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Type = Article
Subject = R Medicine / orvostudomány: RC Internal medicine / belgyógyászat: RC628 Obesity / obezitológia, elhízástudomány
Cím:
Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota
Létrehozó:
Hor, Papan Kumar
Pal, Shilpee
Mondal, Joy
Halder, Suman Kumar
Ghosh, Kuntal
Takó, Miklós
Kiadó:
Frontiers Media S.A.
Dátum:
2022
Téma:
RC628 Obesity / obezitológia, elhízástudomány
Nyelv:
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Hor, Papan Kumar and Pal, Shilpee and Mondal, Joy and Halder, Suman Kumar and Ghosh, Kuntal and Takó, Miklós (2022) Antiobesity, Antihyperglycemic, and Antidepressive Potentiality of Rice Fermented Food Through Modulation of Intestinal Microbiota. FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, 13. pp. 1-17. ISSN 1664-302X
Kapcsolat:
https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.794503
MTMT:32865830 DOI: 10.3389/fmicb.2022.794503
Létrehozó:
cc_by