Ugrás a tartalomhoz

 

Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods)

  • Metaadatok
Tartalom: http://publicatio.uni-sopron.hu/203/
Archívum: SOE Publicatio Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része
Cím:
Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods)
Létrehozó:
Varga, László
Közreműködő:
Janda, Tibor
Kiadó:
MTA Agrártudományi Kutatóközpont
Dátum:
2013
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Könyv része
NonPeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Varga, László (2013) Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods). In: II. ATK Tudományos Nap. MTA Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, pp. 54-55. ISBN 978-963-8351-41-8
MTMT:2552518
Kapcsolat:
MTMT:2552518