Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods) |
Tartalom: | http://publicatio.uni-sopron.hu/203/ |
---|---|
Archívum: | SOE Publicatio Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része |
Cím: |
Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods)
|
Létrehozó: |
Varga, László
|
Közreműködő: |
Janda, Tibor
|
Kiadó: |
MTA Agrártudományi Kutatóközpont
|
Dátum: |
2013
|
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Könyv része
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Varga, László (2013) Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods). In: II. ATK Tudományos Nap. MTA Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, pp. 54-55. ISBN 978-963-8351-41-8
MTMT:2552518
|
Kapcsolat: |
MTMT:2552518
|