Ugrás a tartalomhoz

 

Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata

  • Metaadatok
Tartalom: http://publicatio.uni-sopron.hu/1105/
Archívum: SOE Publicatio Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része
Cím:
Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata
Létrehozó:
Ásványi, Balázs
Tóth , Á
Szigeti, Jenő Ferenc
Varga, László
Közreműködő:
Kovácsné Gaál, Katalin
Kiadó:
Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar
Dátum:
2008
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Könyv része
NonPeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Ásványi, Balázs és Tóth , Á és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5
MTMT:1177270
Kapcsolat:
MTMT:1177270