Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata |
Tartalom: | http://publicatio.uni-sopron.hu/1105/ |
---|---|
Archívum: | SOE Publicatio Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része |
Cím: |
Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata
|
Létrehozó: |
Ásványi, Balázs
Tóth , Á
Szigeti, Jenő Ferenc
Varga, László
|
Közreműködő: |
Kovácsné Gaál, Katalin
|
Kiadó: |
Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar
|
Dátum: |
2008
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
|
Típus: |
Könyv része
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Ásványi, Balázs és Tóth , Á és Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5
MTMT:1177270
|
Kapcsolat: |
MTMT:1177270
|