Ugrás a tartalomhoz

Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre

  • Metaadatok
Tartalom: https://phd.mater.uni-mate.hu/8/
Archívum: MATER PhD - Doktori Értekezések
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = S Agriculture: S Agriculture (General)
Type = Thesis
Cím:
Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre
Létrehozó:
Vas-Guld, Zsuzsanna
Dátum:
2021-03-11
Téma:
S Agriculture (General)
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
Azonosító:
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/1/vas-guld_zsuzsanna_ertekezes_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/2/vas-guld_zsuzsanna_tezis_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/3/vas-guld_zsuzsanna_thesis_DOI.pdf
Vas-Guld, Zsuzsanna (2021) Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000040.
Kapcsolat:
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/