Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre |
Tartalom: | https://phd.mater.uni-mate.hu/8/ |
---|---|
Archívum: | MATER PhD - Doktori Értekezések |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = S Agriculture: S Agriculture (General) Type = Thesis |
Cím: |
Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre
|
Létrehozó: |
Vas-Guld, Zsuzsanna
|
Dátum: |
2021-03-11
|
Téma: |
S Agriculture (General)
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
|
Azonosító: |
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/1/vas-guld_zsuzsanna_ertekezes_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/2/vas-guld_zsuzsanna_tezis_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/3/vas-guld_zsuzsanna_thesis_DOI.pdf
Vas-Guld, Zsuzsanna (2021) Vörösborok fahordós érlelésének hatása a polifenol összetételre és az érzékszervi minőségre. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000040.
|
Kapcsolat: |
https://phd.mater.uni-mate.hu/8/
|