Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
The use of bioactive compounds and high hydrostatic pressure in chicken meat preservation |
Tartalom: | https://phd.mater.uni-mate.hu/21/ |
---|---|
Archívum: | MATER PhD - Doktori Értekezések |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = S Agriculture: S Agriculture (General) Type = Thesis |
Cím: |
The use of bioactive compounds and high hydrostatic pressure in chicken meat preservation
|
Létrehozó: |
Hussein, Khabat Noori
|
Dátum: |
2021-03-11
|
Téma: |
S Agriculture (General)
|
Nyelv: |
angol
angol
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
|
Azonosító: |
https://phd.mater.uni-mate.hu/21/1/hussein_khabat_noori_ertekezes_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/21/2/hussein_khabat_noori_thesis_DOI.pdf
Hussein, Khabat Noori (2021) The use of bioactive compounds and high hydrostatic pressure in chicken meat preservation. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000190.
|
Kapcsolat: |
https://phd.mater.uni-mate.hu/21/
|