Ugrás a tartalomhoz

A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/156684/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Unpublished
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HF Commerce / kereskedelem
Type = Article
Cím:
A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül
Létrehozó:
Bene, Zsuzsanna
Kiadó:
Tokaji Kutatóintézet Szőlészeti és Borászati Kutató Nonprofit Kft.
Dátum:
2022
Téma:
HF Commerce / kereskedelem
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Bene, Zsuzsanna (2022) A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-5. ISSN 2677-1756 (Unpublished)
Kapcsolat:
MTMT:33569755