Ugrás a tartalomhoz

Élelmiszerek D-aminosav tartalma: Irodalmi áttekintés

  • Metaadatok
Tartalom: https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1089
Archívum: Acta Agraria Kaposváriensis
Gyűjtemény: Cikkek
Open Access DRIVERset
Cím:
D-amino acid content of feed: A review
Élelmiszerek D-aminosav tartalma: Irodalmi áttekintés
Létrehozó:
Csapó, János
Csapóné Kiss, Zsuzsanna
Vargáné Visi, Éva
Andrássyné Baka, Gabriella
Terlakyné Balla, Éva
Kiadó:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
Dátum:
1997-02-15
Téma:
D-amino acids
free D-amino acids
racemization
heat treatment of proteins
alkaline treatment
bacterial activity
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1089
Forrás:
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 1 szám 1 (1997): Acta Agraria Kaposváriensis; 3-20
1418-1789
Kapcsolat:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1089/1565