Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Élelmiszerek D-aminosav tartalma: Irodalmi áttekintés |
Tartalom: | https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1089 |
---|---|
Archívum: | Acta Agraria Kaposváriensis |
Gyűjtemény: |
Cikkek
Open Access DRIVERset |
Cím: |
D-amino acid content of feed: A review
Élelmiszerek D-aminosav tartalma: Irodalmi áttekintés
|
Létrehozó: |
Csapó, János
Csapóné Kiss, Zsuzsanna
Vargáné Visi, Éva
Andrássyné Baka, Gabriella
Terlakyné Balla, Éva
|
Kiadó: |
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
|
Dátum: |
1997-02-15
|
Téma: |
D-amino acids
free D-amino acids
racemization
heat treatment of proteins
alkaline treatment
bacterial activity
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1089
|
Forrás: |
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 1 szám 1 (1997): Acta Agraria Kaposváriensis; 3-20
1418-1789
|
Kapcsolat: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1089/1565
|