Ugrás a tartalomhoz

Production and evaluation of the quality of meat and milk in the Republic of Croatia

  • Metaadatok
Tartalom: https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1339
Archívum: Acta Agraria Kaposváriensis
Gyűjtemény: Preliminary Reports
Open Access DRIVERset
Cím:
Entwicklung einer qualitätsgerechten Fleisch- und Milchproduktion in der Republik Kroatien
Production and evaluation of the quality of meat and milk in the Republic of Croatia
Production and evaluation of the quality of meat and milk in the Republic of Croatia
Létrehozó:
Kralik, Gordana
Havranek-Lukač, Jasmina
Petričević, Antun
Kiadó:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
Dátum:
1999-02-15
Téma:
production
evaluation
meat
milk
quality
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1339
Forrás:
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 3 szám 2 (1999): Acta Agraria Kaposváriensis; 19-29
1418-1789
Kapcsolat:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1339/1859