Ugrás a tartalomhoz

Comparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs

  • Metaadatok
Tartalom: https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1778
Archívum: Acta Agraria Kaposváriensis
Gyűjtemény: Section 1 Pig Breeding
Open Access DRIVERset
Cím:
Comparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs
Comparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs
Létrehozó:
Kralik, Gordana
Petričević, Antun
Kušec, Goran
Škrtić, Zoran
Kiadó:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
Dátum:
2006-02-15
Téma:
pigs
carcass
meat quality
traits
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1778
Forrás:
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 10 szám 2 (2006): Acta Agraria Kaposváriensis; 71-76
1418-1789
Kapcsolat:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1778/2311