Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Comparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs |
Tartalom: | https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1778 |
---|---|
Archívum: | Acta Agraria Kaposváriensis |
Gyűjtemény: |
Section 1 Pig Breeding
Open Access DRIVERset |
Cím: |
Comparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs
Comparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs
|
Létrehozó: |
Kralik, Gordana
Petričević, Antun
Kušec, Goran
Škrtić, Zoran
|
Kiadó: |
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
|
Dátum: |
2006-02-15
|
Téma: |
pigs
carcass
meat quality
traits
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1778
|
Forrás: |
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 10 szám 2 (2006): Acta Agraria Kaposváriensis; 71-76
1418-1789
|
Kapcsolat: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1778/2311
|