Ugrás a tartalomhoz

Effect of different ratio of rapeseed cake in feed on production of hens and fatty acids content of egg yolks

  • Metaadatok
Tartalom: https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2021
Archívum: Acta Agraria Kaposváriensis
Gyűjtemény: Poster Section
Open Access DRIVERset
Cím:
Effect of different ratio of rapeseed cake in feed on production of hens and fatty acids content of egg yolks
Effect of different ratio of rapeseed cake in feed on production of hens and fatty acids content of egg yolks
Létrehozó:
Janječić, Zlatko
Mužic, Stjepan
Pintar, Jasna
Bedeković, Dalibo
Đikić, Marija
Kiadó:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
Dátum:
2010-02-15
Téma:
rape seed oil-cake
laying hens
production
fatty acid
eggs
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2021
Forrás:
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 14 szám 2 (2010): Acta Agraria Kaposváriensis; 285-288
1418-1789
Kapcsolat:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2021/2543