Ugrás a tartalomhoz

Comparative study of the meat quality of common carp strains harvested from different fish ponds

  • Metaadatok
Tartalom: https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2026
Archívum: Acta Agraria Kaposváriensis
Gyűjtemény: Poster Section
Open Access DRIVERset
Cím:
Comparative study of the meat quality of common carp strains harvested from different fish ponds
Comparative study of the meat quality of common carp strains harvested from different fish ponds
Létrehozó:
Varga, Dániel
Szabó, András
Romvári, Róbert
Hancz, Csaba
Kiadó:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
Dátum:
2010-02-15
Téma:
carp
meat quality
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2026
Forrás:
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 14 szám 2 (2010): Acta Agraria Kaposváriensis; 301-306
1418-1789
Kapcsolat:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2026/2548