Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Evaluation of biological value of wheat sprout: fat content, fatty acid composition |
Tartalom: | https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2030 |
---|---|
Archívum: | Acta Agraria Kaposváriensis |
Gyűjtemény: |
Poster Section
Open Access DRIVERset |
Cím: |
Evaluation of biological value of wheat sprout: fat content, fatty acid composition
Evaluation of biological value of wheat sprout: fat content, fatty acid composition
|
Létrehozó: |
Márton, Melinda
Mándoki, Zsolt
Csapó, János
|
Kiadó: |
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
|
Dátum: |
2010-02-15
|
Téma: |
sprout
chemical changes during germination
fat content
fatty acid composition
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2030
|
Forrás: |
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 14 szám 2 (2010): Acta Agraria Kaposváriensis; 319-322
1418-1789
|
Kapcsolat: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2030/2552
|