Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A világ baromfihús-termelése és az előállítás versenyképessége |
Tartalom: | https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2079 |
---|---|
Archívum: | Acta Agraria Kaposváriensis |
Gyűjtemény: |
Állattenyésztés és genetika
Open Access DRIVERset |
Cím: |
Poultry production of the world and the competitiveness of its production
A világ baromfihús-termelése és az előállítás versenyképessége
|
Létrehozó: |
Horn, Péter
Sütő, Zoltán
|
Kiadó: |
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
|
Dátum: |
2014-02-15
|
Téma: |
baromfihús termelés
állati fehérjefogyasztás
termelési hatékonyság különböző állati termékekben
környezeti lábnyom
jövőbeni trendek
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2079
|
Forrás: |
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 18 szám 1 (2014): Acta Agraria Kaposváriensis; 14-29
1418-1789
|
Kapcsolat: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2079/2598
|