Ugrás a tartalomhoz

A világ baromfihús-termelése és az előállítás versenyképessége

  • Metaadatok
Tartalom: https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2079
Archívum: Acta Agraria Kaposváriensis
Gyűjtemény: Állattenyésztés és genetika
Open Access DRIVERset
Cím:
Poultry production of the world and the competitiveness of its production
A világ baromfihús-termelése és az előállítás versenyképessége
Létrehozó:
Horn, Péter
Sütő, Zoltán
Kiadó:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
Dátum:
2014-02-15
Téma:
baromfihús termelés
állati fehérjefogyasztás
termelési hatékonyság különböző állati termékekben
környezeti lábnyom
jövőbeni trendek
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2079
Forrás:
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 18 szám 1 (2014): Acta Agraria Kaposváriensis; 14-29
1418-1789
Kapcsolat:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2079/2598