Ugrás a tartalomhoz

A hús márványozottságának RGB-, hiperspektrális- és CT- képfeldolgozással történő jellemzésének kritériumai

  • Metaadatok
Tartalom: https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2084
Archívum: Acta Agraria Kaposváriensis
Gyűjtemény: Digitális képalkotás
Open Access DRIVERset
Cím:
Criterions of meat marbling characterization by RGB-, hyperspectral and CT imaging algorithms
A hús márványozottságának RGB-, hiperspektrális- és CT- képfeldolgozással történő jellemzésének kritériumai
Létrehozó:
Firtha, Ferenc
Romvári, Róbert
Kiadó:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
Dátum:
2014-02-15
Téma:
márványozottság
képfeldolgozás
NIR hiperspektrális,
CT
kritériumok
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2084
Forrás:
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 18 szám 1 (2014): Acta Agraria Kaposváriensis; 66-75
1418-1789
Kapcsolat:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2084/2602