Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A hús márványozottságának RGB-, hiperspektrális- és CT- képfeldolgozással történő jellemzésének kritériumai |
Tartalom: | https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2084 |
---|---|
Archívum: | Acta Agraria Kaposváriensis |
Gyűjtemény: |
Digitális képalkotás
Open Access DRIVERset |
Cím: |
Criterions of meat marbling characterization by RGB-, hyperspectral and CT imaging algorithms
A hús márványozottságának RGB-, hiperspektrális- és CT- képfeldolgozással történő jellemzésének kritériumai
|
Létrehozó: |
Firtha, Ferenc
Romvári, Róbert
|
Kiadó: |
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campus Kaposvár Guba S. u. 40. 7400
|
Dátum: |
2014-02-15
|
Téma: |
márványozottság
képfeldolgozás
NIR hiperspektrális,
CT
kritériumok
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2084
|
Forrás: |
Acta Agraria Kaposváriensis; Évf. 18 szám 1 (2014): Acta Agraria Kaposváriensis; 66-75
1418-1789
|
Kapcsolat: |
https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2084/2602
|