Ugrás a tartalomhoz

A Balaton és Budapest környéke turisztikai térségbe utazók fogyasztói preferenciáinak összehasonlító vizsgálata a helyi alapanyagok tükrében = Green restaurants in popular Hungarian destinations? – Examination of consumer preferences in the light of seasonal and local ingredients at Lake Balaton and Greater Budapest region

  • Metaadatok
Tartalom: http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/8110/
Archívum: Corvinus Kutatások
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Commerce and tourism
Type = Article
Cím:
A Balaton és Budapest környéke turisztikai térségbe utazók fogyasztói preferenciáinak összehasonlító vizsgálata a helyi alapanyagok tükrében = Green restaurants in popular Hungarian destinations? – Examination of consumer preferences in the light of seasonal and local ingredients at Lake Balaton and Greater Budapest region
Létrehozó:
Csapody, Bence
Ásványi, Katalin
Jászberényi, Melinda
Dátum:
2023
Téma:
Commerce and tourism
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Csapody, Bence, Ásványi, Katalin ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1594-8879 <https://orcid.org/0000-0002-1594-8879> and Jászberényi, Melinda ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7839-5036 <https://orcid.org/0000-0002-7839-5036> (2023) A Balaton és Budapest környéke turisztikai térségbe utazók fogyasztói preferenciáinak összehasonlító vizsgálata a helyi alapanyagok tükrében = Green restaurants in popular Hungarian destinations? – Examination of consumer preferences in the light of seasonal and local ingredients at Lake Balaton and Greater Budapest region. Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 20 (1). pp. 62-72. DOI https://doi.org/10.32976/stratfuz.2023.5
Kapcsolat:
https://doi.org/10.32976/stratfuz.2023.5
https://doi.org/10.32976/stratfuz.2023.5