Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS) |
Tartalom: | https://press.mater.uni-mate.hu/113/ |
---|---|
Archívum: | MATER Press - Egyetemi Kiadványok |
Gyűjtemény: |
['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés ['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet |
Cím: |
Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS)
|
Létrehozó: |
Malgwi, I. H.
Patel, N
Giannuzzi, D.
Toscano, A.
Yakubu, H. G.
Bazar, G.
Gallo, L.
Schiavon, S.
|
Közreműködő: |
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
|
Kiadó: |
MATE Press
|
Dátum: |
2022
|
Téma: |
SF Állattenyésztés
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Könyvrészlet
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
https://press.mater.uni-mate.hu/113/1/94-100.pdf
Malgwi, I. H. és Patel, N és Giannuzzi, D. és Toscano, A. és Yakubu, H. G. és Bazar, G. és Gallo, L. és Schiavon, S. (2022) Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS). In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 94-100. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597.mate.0051
|
Kapcsolat: |
https://press.mater.uni-mate.hu/113/
https://doi.org/10.54597/mate.0051
10.54597.mate.0051
|
Létrehozó: |
cc_by_nc_nd_4
|