Ugrás a tartalomhoz

 

Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS)

  • Metaadatok
Tartalom: https://press.mater.uni-mate.hu/113/
Archívum: MATER Press - Egyetemi Kiadványok
Gyűjtemény: ['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés
['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet
Cím:
Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS)
Létrehozó:
Malgwi, I. H.
Patel, N
Giannuzzi, D.
Toscano, A.
Yakubu, H. G.
Bazar, G.
Gallo, L.
Schiavon, S.
Közreműködő:
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
Kiadó:
MATE Press
Dátum:
2022
Téma:
SF Állattenyésztés
Nyelv:
magyar
Típus:
Könyvrészlet
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
https://press.mater.uni-mate.hu/113/1/94-100.pdf
Malgwi, I. H. és Patel, N és Giannuzzi, D. és Toscano, A. és Yakubu, H. G. és Bazar, G. és Gallo, L. és Schiavon, S. (2022) Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS). In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 94-100. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597.mate.0051
Kapcsolat:
https://press.mater.uni-mate.hu/113/
https://doi.org/10.54597/mate.0051
10.54597.mate.0051
Létrehozó:
cc_by_nc_nd_4