Ugrás a tartalomhoz

 

A talpfekély kialakulása és a takarmányozás közötti kapcsolat

  • Metaadatok
Tartalom: https://press.mater.uni-mate.hu/117/
Archívum: MATER Press - Egyetemi Kiadványok
Gyűjtemény: ['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés
['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet
Cím:
A talpfekély kialakulása és a takarmányozás közötti kapcsolat
Létrehozó:
Tóth, Márk
Pap, Tibor
Kiss, Brigitta
Kovács-Weber, Mária
Erdélyi, Márta
Közreműködő:
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
Kiadó:
MATE Press
Dátum:
2022
Téma:
SF Állattenyésztés
Nyelv:
magyar
Típus:
Könyvrészlet
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
https://press.mater.uni-mate.hu/117/1/117-121.pdf
Tóth, Márk és Pap, Tibor és Kiss, Brigitta és Kovács-Weber, Mária és Erdélyi, Márta (2022) A talpfekély kialakulása és a takarmányozás közötti kapcsolat. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 117-121. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597/mate.0055
Kapcsolat:
https://press.mater.uni-mate.hu/117/
https://doi.org/10.54597/mate.0055
10.54597/mate.0055
Létrehozó:
cc_by_nc_nd_4