Ugrás a tartalomhoz

Effect of different artificial sweeteners on protein glycation

  • Metaadatok
Tartalom: https://abs.bibl.u-szeged.hu/index.php/abs/article/view/3346
Archívum: Acta Biologica Szegediensis
Gyűjtemény: Articles
Open Access DRIVERset
Cím:
Effect of different artificial sweeteners on protein glycation
Létrehozó:
Kumar, Dinesh
Ali, Ahmad
Kiadó:
Dátum:
2023-05-27
Téma:
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://abs.bibl.u-szeged.hu/index.php/abs/article/view/3346
10.14232/abs.2022.2.132-138
Forrás:
1588-4082
1588-385X
Kapcsolat:
https://abs.bibl.u-szeged.hu/index.php/abs/article/view/3346/3068