Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Effect of different artificial sweeteners on protein glycation |
Tartalom: | https://abs.bibl.u-szeged.hu/index.php/abs/article/view/3346 |
---|---|
Archívum: | Acta Biologica Szegediensis |
Gyűjtemény: |
Articles
Open Access DRIVERset |
Cím: |
Effect of different artificial sweeteners on protein glycation
|
Létrehozó: |
Kumar, Dinesh
Ali, Ahmad
|
Kiadó: | |
Dátum: |
2023-05-27
|
Téma: | |
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://abs.bibl.u-szeged.hu/index.php/abs/article/view/3346
10.14232/abs.2022.2.132-138
|
Forrás: |
1588-4082
1588-385X
|
Kapcsolat: |
https://abs.bibl.u-szeged.hu/index.php/abs/article/view/3346/3068
|