Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics into isooctane and 95 v/v% ethanol as alternative fatty food simulants |
Tartalom: | http://hdl.handle.net/10831/89766 |
---|---|
Archívum: | EDIT |
Gyűjtemény: |
Publikációk
MTMT Tudományos publikációk Tudományos publikációk (TTK) |
Cím: |
Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics into isooctane and 95 v/v% ethanol as alternative fatty food simulants
|
Létrehozó: |
Petrovics, N
Kirchkeszner, C
Tábi, T
Magyar, N
Kovácsné Székely, I
Szabó, BS
Nyiri, Z
Eke, Z
|
Dátum: |
2022
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
doi:https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100916
elte:000878997300005
elte:85135296767
elte:33037316
elte:FOOD PACK SHELF LIFE
elte:FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE
elte:33
elte:10089076
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/89766/1/33037316.pdf
|
Létrehozó: |
info:eu-repo/semantics/openAccess
|