Ugrás a tartalomhoz

Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics into isooctane and 95 v/v% ethanol as alternative fatty food simulants

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10831/89766
Archívum: EDIT
Gyűjtemény: Publikációk
MTMT Tudományos publikációk
Tudományos publikációk (TTK)
Cím:
Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics into isooctane and 95 v/v% ethanol as alternative fatty food simulants
Létrehozó:
Petrovics, N
Kirchkeszner, C
Tábi, T
Magyar, N
Kovácsné Székely, I
Szabó, BS
Nyiri, Z
Eke, Z
Dátum:
2022
Tartalmi leírás:
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
doi:https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100916
elte:000878997300005
elte:85135296767
elte:33037316
elte:FOOD PACK SHELF LIFE
elte:FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE
elte:33
elte:10089076
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/89766/1/33037316.pdf
Létrehozó:
info:eu-repo/semantics/openAccess