Tartalom: |
http://hdl.handle.net/2437/334225 |
Archívum: |
DEA PhD |
Gyűjtemény: |
PhD dolgozatok
Kerpely Kálmán Doktori Iskola
|
Cím: |
A műtrágyázás és az elővetemény hatásának vizsgálata tartamkísérletben búza genotípusok sütőipari tulajdonságaira innovatív statisztikai módszerekkel
Examination of the effect of fertilization and forecrop in a long-therm experiment on the baking properties of wheat genotypes with innovative statistical methods
|
Létrehozó: |
Magyar, Zoltán
|
Közreműködő: |
Pepó, Péter
Gyimes, Ernő
Kerpely Kálmán Növénytermesztési, Kertészeti és Regionális Tudományok Doktori Iskola
DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar -- Növénytudományi Intézet
|
Dátum: |
2022-06-02T06:39:46Z
2022-06-02T06:39:46Z
2022
2022-06-27
|
Téma: |
búzaminőség
agrotechnika
agrostatisztika
tartamkísérlet
python
wheat quality
agrotechnics
agrostatistics
long-therm experiment
python
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
Agrártudományok
|
Tartalmi leírás: |
|
Nyelv: |
magyar
angol
|
Formátum: |
165
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
|