Ugrás a tartalomhoz

 

A műtrágyázás és az elővetemény hatásának vizsgálata tartamkísérletben búza genotípusok sütőipari tulajdonságaira innovatív statisztikai módszerekkel
Examination of the effect of fertilization and forecrop in a long-therm experiment on the baking properties of wheat genotypes with innovative statistical methods

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/2437/334225
Archívum: DEA PhD
Gyűjtemény: PhD dolgozatok
Kerpely Kálmán Doktori Iskola
Cím:
A műtrágyázás és az elővetemény hatásának vizsgálata tartamkísérletben búza genotípusok sütőipari tulajdonságaira innovatív statisztikai módszerekkel
Examination of the effect of fertilization and forecrop in a long-therm experiment on the baking properties of wheat genotypes with innovative statistical methods
Létrehozó:
Magyar, Zoltán
Közreműködő:
Pepó, Péter
Gyimes, Ernő
Kerpely Kálmán Növénytermesztési, Kertészeti és Regionális Tudományok Doktori Iskola
DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar -- Növénytudományi Intézet
Dátum:
2022-06-02T06:39:46Z
2022-06-02T06:39:46Z
2022
2022-06-27
Téma:
búzaminőség
agrotechnika
agrostatisztika
tartamkísérlet
python
wheat quality
agrotechnics
agrostatistics
long-therm experiment
python
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
Agrártudományok
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
angol
Formátum:
165
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító: