Ugrás a tartalomhoz

 

Zur Standardisierung der sensorischen Lebensmitteluntersuchung

  • Metaadatok
Tartalom: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80914/
Archívum: SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
Gyűjtemény: Tipus = Cikk, tanulmány, mű
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok
Cím:
Zur Standardisierung der sensorischen Lebensmitteluntersuchung
Létrehozó:
Neumann Ralph
Kiadó:
Lapkiadó Vállalat
Dátum:
1981
Téma:
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
magyar
angol
német
orosz
Típus:
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
Formátum:
part
Azonosító:
Neumann Ralph: Zur Standardisierung der sensorischen Lebensmitteluntersuchung. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 5-6. pp. 243-257. (1981)
Kapcsolat: