Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Zur Standardisierung der sensorischen Lebensmitteluntersuchung |
Tartalom: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80914/ |
---|---|
Archívum: | SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Tipus = Cikk, tanulmány, mű
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok |
Cím: |
Zur Standardisierung der sensorischen Lebensmitteluntersuchung
|
Létrehozó: |
Neumann Ralph
|
Kiadó: |
Lapkiadó Vállalat
|
Dátum: |
1981
|
Téma: |
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
német
orosz
|
Típus: |
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
part
|
Azonosító: |
Neumann Ralph: Zur Standardisierung der sensorischen Lebensmitteluntersuchung. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 5-6. pp. 243-257. (1981)
|
Kapcsolat: |