Ugrás a tartalomhoz

 

A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései

  • Metaadatok
Tartalom: https://press.mater.uni-mate.hu/166/
Archívum: MATER Press - Egyetemi Kiadványok
Gyűjtemény: ['viewname_eprint_status' not defined] = Beküldve
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés
['viewname_eprint_types' not defined] = Könyv
Cím:
A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései
Létrehozó:
Halas, Veronika
Kiadó:
Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft
Dátum:
2014
Téma:
SF Állattenyésztés
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Könyv
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
https://press.mater.uni-mate.hu/166/1/Tak_term_min_final.pdf
Halas, Veronika (2014) A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft, Kaposvár. 119 p. (Beküldve)
Kapcsolat:
https://press.mater.uni-mate.hu/166/