Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása
|
Tartalom: | https://hdl.handle.net/2437/359256 |
---|---|
Archívum: | DEA PhD |
Gyűjtemény: |
PhD dolgozatok
Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola |
Cím: |
A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása
Consumer acceptance of genetic based personalized nutrition
|
Létrehozó: |
Farkas, Noémi Dóra
|
Közreműködő: |
Kiss, Marietta
Ihrig Károly gazdálkodás- és szervezéstudományok doktori iskola
Debreceni Egyetem::Gazdaságtudományi Kar
|
Dátum: |
2023-09-27T11:37:50Z
2023-09-27T11:37:50Z
2023
2023-10-16
|
Téma: |
genetikai alapú személyre szabott táplálkozás
fogyasztói elfogadás
integrált viselkedéses modell
genetic-based personalized nutrition
consumer acceptance
integrated behavioral model
Gazdálkodás- és szervezéstudományok
Társadalomtudományok
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Formátum: |
210
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
https://hdl.handle.net/2437/359256
|