Ugrás a tartalomhoz

Investigations on Applied Microbiology Regarding Carbon Capture, and Fermentative Production of the Ingredients in Sweeteners, Agricultural Biosurfactants and Cosmetics

  • Metaadatok
Tartalom: https://pp.bme.hu/ch/article/view/22821
Archívum: PP Chemical Engineering
Gyűjtemény: Articles
Cím:
Investigations on Applied Microbiology Regarding Carbon Capture, and Fermentative Production of the Ingredients in Sweeteners, Agricultural Biosurfactants and Cosmetics
Létrehozó:
Eszterbauer, Edina
Kiss, Bernadett
Sakiyo, Jesse
Tóth, Pál
Németh, Áron
Kiadó:
Dátum:
2023-09-25
Téma:
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://pp.bme.hu/ch/article/view/22821
10.3311/PPch.22821
Forrás:
1587-3765
0324-5853
Kapcsolat:
https://pp.bme.hu/ch/article/view/22821/9907
Létrehozó: