Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Investigations on Applied Microbiology Regarding Carbon Capture, and Fermentative Production of the Ingredients in Sweeteners, Agricultural Biosurfactants and Cosmetics |
Tartalom: | https://pp.bme.hu/ch/article/view/22821 |
---|---|
Archívum: | PP Chemical Engineering |
Gyűjtemény: | Articles |
Cím: |
Investigations on Applied Microbiology Regarding Carbon Capture, and Fermentative Production of the Ingredients in Sweeteners, Agricultural Biosurfactants and Cosmetics
|
Létrehozó: |
Eszterbauer, Edina
Kiss, Bernadett
Sakiyo, Jesse
Tóth, Pál
Németh, Áron
|
Kiadó: | |
Dátum: |
2023-09-25
|
Téma: | |
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://pp.bme.hu/ch/article/view/22821
10.3311/PPch.22821
|
Forrás: |
1587-3765
0324-5853
|
Kapcsolat: |
https://pp.bme.hu/ch/article/view/22821/9907
|
Létrehozó: |